Microblading Phibrows

Microblading Phibrows

Phibrows microblading is dé beste en nieuwste techniek binnen semi permanente make-up wereld. Het is minder blijvend als permanente make-up, omdat het ongeveer 1 tot 2 jaar blijft zitten. Phibrows microblading is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar u wel lang plezier van heeft en niet wekelijks terug hoeft te komen voor een wenkbrauw verf behandeling.

In de techniek microblading zit nogal veel verschil in, wij beloven onze klanten de meest natuurlijke resultaten.

Phibrows Branko Babic academy is wereldwijd de beste academy voor al uw beauty behandelingen hiervoor hebben wij de titel phibrows artist van Nederland mogen ontvangen en hier zijn wij trots op.

Nu vraag je je vast af, wat is microblading precies? Microblading oftewel blading is een nieuwe techniek om permanente makeup aan te brengen en met name de wenkbrauwen. Het is een haarstroke techniek (mesjes techniek)waarmee met permanente makeup als ware wenkbrauwhaartjes worden gepigmenteerd.
De haartjes worden aangebracht met behulp van ultra dunne naaltjes in een manuele pen. Hierdoor zijn de haartjes erg fijn, wat voor een natuurlijk effect zorgt. Door middel van de micro blading techniek wordt pigment onder de huid aangebracht, in een glijdende en vegende beweging. Alle gepigmenteerde haartjes worden in de haargroei richting aangebracht.
Microblading is geschikt voor alle huidtypes en zowel voor mannen als vrouwenVolle wenkbrauwen zijn dé trend van nu en met deze nieuwe techniek liggen prachtige wenkbrauwen binnen hand bereik.

Lees hier meer over de voor- en nadelen van microblading.

Voordelen van microblading

Hierboven benadrukten we al dat microblading tijdwinst oplevert, maar er zijn nog meer voordelen. We zetten ze hier voor je op een rij:

 • Tijdwinst
  Je wenkbrauwen altijd in modelen mooi opgemaakt.
  • Natuurlijk effect
  Microblading is een heel secuur werkje, waarbij echte wenkbrauwhaartjes worden nagebootst. Dit zorgt voor een natuurlijk effect.
  • Minder agressief voor de huid
  Microblading is minder agressief voor de huid, dan het tatoeëren van de wenkbrauwen met een elektrisch apparaat, waardoor de huid sneller geneest en men minder last heeft van pijn en zwelling.
  • Binnen 3 dagen te verwijderen
  Hoewel het de bedoeling is dat je van microblading zo lang mogelijk plezier hebt, kan het zijn dat je er toch spijt van hebt of dat je niet blij bent met het resultaat. Dan is het mogelijk om tot drie dagen na de behandeling het pigment te verwijderen door de korstjes weg te krabben. Na deze 3 dagen heb je een speciale behandeling om de microblading te verwijderen. Neem een kijkje onder het kopje microblading verwijderen.

Nadelen van microblading

Hieronder zetten we ook de eventuele nadelen van microblading voor je op een rij:

 • Geen variatie in wenkbrauwvorm en -make up
  Ben je iemand die graag vaak wisselt van look, dan kun je beter geen semi-permanente of permanente make-up nemen. Of je moet de wenkbrauw dunner laten pigmenteren zodat je altijd de vorm zelf bij kan tekenen indien nodig.
  • Allergische reacties
  Heb je vaak last van allergieën, dan moet je voorzichtig zijn met microblading. Het pigment zou een allergische reactie kunnen uitlokken. Raadpleeg eerst een dermatoloog of gespecialiseerde beautysalon.
  • Niet tijdens de zwangerschap
  Microblading wordt afgeraden tijdens de zwangerschap, gezien in die situatie de immuunreacties niet goed te voorspellen zijn.
  • Liever niet bij diabetespatiënten
  Diabetespatiënten zijn gevoeliger voor infecties en daarom is het af te raden of er moet extra veel aandacht besteed worden aan goed ontsmetten.

Overige contra-indicaties

Overige contra-indicaties voor microblading zijn: hemofilie, hepatitis, aids, huidkanker, eczema, wondjes en het gebruik van bloedverdunner.

Scroll Up
Chat openen