Permanente make-up

Wat kunt u van een permanent make-up behandeling verwachten?

  • Alvorens de behandeling begint bespreken we al uw wensen.
  • U krijgt na het boeken van de afspraak, een email met het toestemmingsformulier. Deze kunt u thuis invullen en terug sturen of tijdens de afspraak als ondertussen de verdovende crème intrekt vult u het toestemmingsformulier in.
  • We gaan samen in overleg de juiste kleur en vorm bepalen, perfect passend bij uw gezicht en wensen.
  • Het zetten van de wenkbrauwen duurt ongeveer 15 minuten per wenkbrauw.
  • Na 6 weken kom je terug voor een nabehandeling, hierbij wordt eventueel de vorm en kleur nog aangepast.
  • Na genezing kun je ongeveer 1 jaar genieten van prachtige wenkbrauwen en hierna komt u weer terug voor een touch-up!

Permanente make-up eyeliner

Het creëren van een eyeliner is de makkelijkste manier om uw ogen een mooie uitstraling te geven.

Wij werken volgens de Hygiënerichtlijnen van de GGD

Lees hier de voor- en nazorg instructies voor de permanent make up.

Meest gestelde vragen:

Is permanente make up bij de wenkbrauwen echt voor altijd?

Nee, permanente makeup is iets anders dan een tatoeage. Het is een pigment dat aan het oppervlak van de huid wordt ingebracht en vanzelf door de huid eruit wordt gewerkt.
Het gezette pigment zal in de loop der tijd vervagen. Hoe snel dit gaat is per persoon verschillend. Gemiddeld na 1 tot 1,5 jaar na jouw behandeling kan je terug komen voor een opfris behandeling.

Doet de permanente make up behandeling zeer?

Ja en nee. Voorafgaand aan de behandeling breng je een emla creme aan. (Deze is verkrijgbaar via de huisarts) De creme verdoofd de huid. Het kan voorkomen dat tegen het einde van de behandeling de creme gaat uitwerken. Dan voel je het zetten wel. Maar van onze klanten krijgen we te horen dat het goed te doen is.

Wat betekend hairstroke techniek en wat is het verschil met tatoeren?

Er wordt gebruik gemaakt van de ‘hairstroke-techniek’. Bij de hairstroke-techniek worden de ‘haartjes’ in de huid gepigmenteerd. Ze worden in dezelfde richting als de eigen haarrichting ingezet, met voldoende ruimte tussen de haartjes zodat het er luchtig en natuurlijk uitziet.
Bij tatoeëren van de wenkbrauwen wordt het pigment in een diepere laag van de huid gezet net als een tatoeage. Vaak wordt dan de hele wenkbrauw ingekleurd.

Is permanente makeup veilig?

Ja, permanente makeup is veilig. De technieken en standaarden die Nancy hanteert zijn bewezen niet schadelijk voor de gezondheid.

Zal het resultaat na een aantal weken veranderen?

Ja, ten opzichte van de eerste dag (direct na de behandeling) zal het resultaat na een week 30-40% lichter worden. Het is altijd mogelijk om bij de nabehandeling de kleur nog aan te passen.

Resultaat

Elke wenkbrauw is anders, wij kijken altijd naar de wensen van de klant en wat het beste past bij uw gezicht. Wij geven altijd een eerlijk advies. Of u nou een natuurlijk resultaat wenst of een strakke wenkbrauw. Hieronder kunt u enkele resultaten vinden. Het filmpje pauzeert wanneer u met de muis over het filmpje gaat, of (op tablet of telefoon) deze aanraakt met de vinger. Ook kunt u de pijlen aan de zijkant van het filmpje gebruiken om naar de volgende foto te gaan.

Scroll Up
Chat openen