Lymfedrainage / After lipo Massage

Lymfedrainage / After lipo Massage

Lymfedrainage Massage is een aanvullende en therapeutische toepassing die moet worden gedaan na een aantal plastische lichaamsoperaties.

De prioriteit ligt bij Lipo drainage massage sessies voornamelijk bij het beheersen van het operatie proces. Veel patiënten begrijpen mogelijke problemen niet omdat ze dit als onderdeel van de operatie zien. Onze Lipo massage masseurs controleren het lichaam van de patiënt voor de massage. Op deze manier wordt het genezingsproces onder controle gehouden.

Doel van lymfedrainage massage is om het vocht, oedeem en zwellingen zo snel mogelijk uit het lichaam te krijgen. 

Na een liposuctie, BBL en buikwandcorrectie operaties hebben patiënten erg veel last van vocht en opzwellingen. Dit kan er voor zorgen dat patiënten minder mobiel zijn en pijn ervaren. Het genezingsproces wordt ook versneld dankzij de After Lipo massages. 

 

50% van het eindresultaat is natuurlijk het werk van de chirurg en de andere 50% is de juiste aftercare.
De vormen van het lichaam, vallen of staan bij deze after lipo massage.

De Voordelen Van De Lymfedrainage Massage:

– Lymfedrainage massage zorgt voor een betere bloedsomloop
– Versnelt het genezingsproces
– Zorgt ervoor dat de pijn wordt verlicht
– Zorgt ervoor dat het vocht snel wordt verwijderd uit het lichaam
– Dankzij de lymfedrainage massage geneest het lichaam sneller
– Vermindert het risico op hematoom
– Lymfeklieren worden geactiveerd
– Versnelt de regeneratie van de weefsels en wonden

Bij Ayla Beauty worden lymfedrainage massages uitgevoerd in sessies van ongeveer 1 uur. De Lymfedrainage massages duren 10-12 dagen. Advies is om elke dag een lymfedrainage massage te nemen. Als dit niet lukt om de 2 dagen.

Bij lymfedrainage massage worden drainagegaten geopend en met speciale massagetechnieken lymfeklieren geactiveerd. Doordat de lymfeklieren geactiveerd worden kan het vocht afgevoerd worden door de lymfekanalen. 

Deze manier van masseren en draineren is afkomstig uit Colombia. Voor hen is dit niet alleen noodzakelijk na een operatie, maar zeer gebruikelijk om altijd te doen om vormen van het lichaam te accentueren en dit bij te houden.  Daarnaast is het dragen van de colombiaanse faja (post operatief drukpak) zeer belangrijk om continue compressie op het lichaam te houden.

Het gebruik Collegen is zeker aan te raden  om wondgenezing en het herstellen van littekens mooi te laten genezen. Deze zijn bij ons in de zaak te verkrijgen

Onze masseurs zijn gespecialiseerd in after lipo massage, zij werken nauw samen met Romytaniaclinics.

Lymfedrainage / After lipo Massage Prijzen:

Voor prijzen en de aantal sessies mag u contact opnemen met ons. Prijzen zijn dus afhankelijk van het aantal sessies die een patiënt nodig heeft.

Scroll Up
Chat openen